Welke mensen heb je nodig?

Ellie Roetgerink Consultancy | Nieuws | SPP

Vriend en collega Gerard Evers, directeur-eigenaar van adviesbureau Euro-HRM, gespecialiseerd in economisch personeelsmanagement, is helder: “Anticiperen en proactief beleid maken blijft het devies. Ook in onzekere tijden, zoals nu, daarvoor gebruik je scenario-analyses”. Met het recent verschenen managementboek Strategische Personeelsplanning à la carte krijgt de lezer zicht op het proces van SPP, de data die nodig is en wordt aandacht besteed aan de diverse technieken en instrumenten. Daarvoor wordt SPP ontrafeld en opgeknipt in een negental bouwstenen. 

Het boek kreeg de ondertitel: van pragmatisch tot professioneel. Dit nieuwe Managementboek gaat daarmee verder dan het eerder verschenen managementboek in 2014. Gerard Evers: “Ik heb het boek helemaal herschreven. Lezers kunnen kiezen, van een pragmatische aanpak tot een professionele aanpak. Er bestaat niet één beste wijze. De keuzemomenten worden helder in beeld gebracht. Met overzichten, die als “SPP op één A4’tje” per bouwsteen zijn uitgewerkt. Ook de diverse praktische tips en een overzichtelijke literatuurlijst zorgen voor een boek dat in opleidingstrajecten en workshops prima te gebruiken is”.

Redenen te over voor HRM-ers die hun rol als sparring-partner willen versterken om gebruik te maken van deze kennis! Gerard Evers verzorgt regelmatig opleidingen en online masterclasses.

Neem bij interesse contact met hem op via gerard@eurohrm.nl of bestel het boek via Managementboek.

Nieuwsartikelen