Trainingen/workshops

Trainingen/workshops

Trainingen/workshops

Op verzoek verzorg ik maatwerktrainingen/workshops voor HR en managers.

De opzet wordt in overleg met u samengesteld en passend gemaakt voor de doelgroep die het betreft.

De trainingen/workshops kunnen op locatie worden verzorgd maar ook online via Teams worden gegeven.

FUWASYS-versies trainingen

  • Toepassingscursus FUWASYS-versie: Basisoriëntatie-cursus (1 dag) voor deelnemers uit Onderwijs of Provincie.
  • Verdiepingscursus FUWASYS-versie: Voorbereiding examen (2 x 2 dagen plus 1 dag Proefexamen) voor deelnemers uit de publieke sector zoals Provincie (FUWAPROV) en Onderwijs (FUWAonderwijsvarianten)
 

Voor de toepassing van de verschillende FUWASYS-versies is kennis nodig die verkregen kan worden door het volgen van een cursus. Er is de mogelijkheid om een Toepassingscursus (Basis Oriëntatie) en – al dan niet – aansluitend een cursus Voorbereiding op het Examen te volgen.

Het examen word afgenomen door SPO (Stichting Personeelsinstrumenten Onderwijs). Zie hier voor nadere informatie.

Teamroltrainingen Belbin

Voor de Teamroltraining wordt gebruik gemaakt van Interplace. Dit is een geautomatiseerd systeem waarin snel en doeltreffend de teamrollen van de deelnemers inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Zie voor nadere informatie over Interplace hier. De Teamroltraining wordt in overleg met u opgesteld. Neem voor nadere informatie en mogelijkheden contact met me op via het menu contact.

MBTI

Ik ben bevoegd en geaccrediteerd om met de MBTI persoonlijkheidsvragenlijsten te werken en op basis van het hieruit verkregen inzicht te werken aan de effectiviteit van teams. Neem voor nadere informatie en mogelijkheden contact met mij op via het menu contact op deze website.

In-company trainingen

U kunt voor een incompany-training contact met mij opnemen.

Training-on-the-job

Het is ook mogelijk adviseurs bij de uitvoering van hun adviestaak te coachen en/of te ondersteunen op locatie. Neem hiervoor gerust contact met me op. Ik kan u desgewenst dan ook informeren over de voorwaarden die ik hanteer.